3o Διεθνές Φολκλορικό Φεστιβάλ Ιωαννίνων

3o Διεθνές Φολκλορικό Φεστιβάλ Ιωαννίνων

Και φέτος όπως τα τελευταία 2 χρόνια η Ομάδα του ΧΟΙ έρχεται να σας παρουσιάσει το 3o Διεθνές Φολκλορικό Φεστιβάλ Ιωαννίνων.
Μην το χάσει κανείς!

Ο Χ.Ο.Ι. (Χορευτικός Όμιλος Ιωαννίνων) στα πλαίσια της πολύχρονης ενασχόλησης του με τον πολιτισμό και την παράδοση με σκοπό την διατήρηση και διάδοση των λαογραφικών στοιχείων του τόπου μας και μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του 1ου και 2ου Διεθνούς Φολκλορικού Φεστιβάλ Ιωαννίνων τα δύο προηγούμενα χρόνια, διοργανώνει το
3ο Διεθνές Φολκλορικό Φεστιβάλ Ιωαννίνων
το διάστημα 23 – 26 Ιουνίου 2017
Θα προσκληθούν και θα φιλοξενηθούν χορευτικά συγκροτήματα παραδοσιακών χορών από χώρες του εξωτερικού (Κολομβία, Πολωνία, Ισπανία, και Γεωργία).
Για μια ακόμα φορά τα Γιάννενα θα γίνουν ένα σταυροδρόμι πολιτισμικού πλούτου που θα παρουσιαστεί σε διάφορα σημεία της πόλης μας.
Επίσης θα προσκληθούν χορευτικοί σύλλογοι από διάφορες περιοχές της χώρας .
Παράλληλα θα συμμετέχουν περισσότερα από δέκα συγκροτήματα Συλλόγων της πόλης των Ιωαννίνων και της Περιφέρειας Ηπείρου.
Τέλος, στις εκδηλώσεις περιλαμβάνεται και παιδικό Φεστιβάλ με τη συμμετοχή Συλλόγων (τοπικών και από διάφορες περιοχές της χώρας) με τα παιδικά τους τμήματα.
Το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:
23/6 : 18:00 Συγκέντρωση όλων των χορευτικών σε κεντρικό σημείο της πόλης (Άλσος) και παρέλαση έως την πλατεία Πάργης, με στάσεις σε διάφορα σημεία στα οποία χορεύουν για πέντε λεπτά.
21:30 Πλατεία Πύρρου. Τελετή έναρξης, ομιλίες, χορευτικές εκδηλώσεις από συγκροτήματα.
24/6: 11:00 Το πρωί διοργάνωση εκδηλώσεων και παιχνιδιών με την συμμετοχή των συγκροτημάτων το πρωί στη Πλατεία Μαβίλη.
21:30 Παράσταση στη Πλατεία Μαβίλη.
Ακολουθεί πάρτι για τους εθελοντές και τους χορευτές στον ίδιο χώρο.
25/6: 20:30 Εκδήλωση με την συμμετοχή των παιδικών συγκροτημάτων από τα Ιωάννινα και την Περιφέρεια Ηπείρου στη Πλατεία Μαβίλη.
26/6: 11:00 πμ Επίσκεψη στο Δήμαρχο και Περιφερειάρχη αντιπροσωπειών από κάθε γκρουπ.(Αίθουσα Περιφέρειας Ηπείρου)
21:30 Παράσταση στο θέατρο ΕΗΜ και τελετή λήξης.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να ευχαριστήσουμε και του χορηγούς της εκδήλωσης που η συμβολή τους πάιζει καθοριστικό ρόλο στην διοργάνωση του φεστιβαλ.

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
Η εταιρία Nestle, απ’ τις μεγαλύτερες στο είδος της και με μεγάλο μερίδιο στην ελληνική αγορά, με προϊόντα καταξιωμένα στο απαιτητικό ελληνικό κοινό, είναι ο ΜΕΓΑΣ χορηγός του 3ου Διεθνούς Φολκλορικού Φεστιβάλ Ιωαννίνων.
Ευχαριστούμε τον αντιπρόσωπο Ιωαννίνων κ. Βασίλη Μαρτσέκη και την εταιρία «ΜΑΡΤΣΕΚΗΣ Α.Ε.» για την έμπρακτη υποστήριξη των δράσεων του Χ.Ο.Ι.
Η παρουσία της NESTLE στην κορυφή του καταλόγου των χορηγών αποτελεί τιμή για τον Χ.Ο.Ι. και αποδεικνύει την μεγάλη εμβέλεια του Φεστιβάλ!

NESTLE

ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
Ο Όμιλος εταιριών Γκαρτζονίκας, εδώ και 40 χρόνια δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους πελάτες του.
Είναι μεγάλη τιμή για τον Χ.Ο.Ι. που εταιρία τόσου μεγάλου βεληνεκούς και κύρους ενισχύει με το ΧΡΥΣΟ χορηγικό πακέτο τις δράσεις του 3ου Διεθνούς Φολκλορικού Φεστιβάλ Ιωαννίνων!
Είναι βέβαιο πως με τον «Όμιλο εταιριών Γκαρτζονίκας», το Φεστιβάλ μας θα κινηθεί σε δρόμους ασφάλειας και επιτυχίας!

LOGO GARTZONIKAS_20_90

ΑΣΗΜΕΝΙΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ
Εταιρίες με μεγάλη εμπειρία στον χώρο της η κάθε μία, με κύρος και μεγάλο πελατολόγιο, συμπράττουν μαζί μας και στηρίζουν δυναμικά το Φεστιβάλ μας.

IPIROTIKI FACILITY SERVICES
Εταιρία με σύγχρονο εξοπλισμό και πολύχρονη εμπειρία, προσφέρει υψηλές υπηρεσίες στον τομέα της καθαριότητας με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

LEONIDAS Bakery
Πολύχρονη εμπειρία στον χώρο του καλού ψωμιού, προσφέρει ποικιλία αρτοπαρασκευασμάτων για κάθε απαίτηση και γούστο.

KASSAROS TRAVEL
Τα πολυτελή πούλμαν με το έμπειρο προσωπικό ταξιδεύουν σε όλον τον κόσμο, προσφέροντας υψηλή ποιότητα ταξιδιού και τουρισμού.
Ο Χ.Ο.Ι. Εμπιστεύεται το KASSAROS travel σε κάθε του ταξίδι στο εσωτερικό και εξωτερικό

555
Άψογοι επαγγελματίες με γνώσεις και εμπειρία σε συνδυασμό με τα καλύτερα μηχανήματα, προσφέρουν τις ιδανικές λύσεις για οποιαδήποτε εκτυπωτική και διαφημιστική ανάγκη..

xor1

ΧΟΡΗΓΟΙ
Μεγάλες εταιρίες και επιχειρήσεις, κάθε μια στον τομέα της, προσφέρουν στους πελάτες τους υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας.
Συμπαραστάτες του Χ.Ο.Ι. και των δράσεών του εδώ και πολλά χρόνια.

xor2

 

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
Οι επιχειρήσεις της περιοχής μας στηρίζουν τις δράσεις του Χ.Ο.Ι., κάθε μια με τη δική της δυναμική, προσφέροντας υλική ή οικονομική υποστήριξη.

xor3